Kin 64* Sárga Kristályos Mag* 07.26* GAP* ÚJ ÉV

8529a5923b394236fc92620f5f7c0dbd--divine-goddess-green-goddess (1)A Kristályos Mag napjával, – mely egy Galaktikus Aktiváló portálnap is egyben- egy új év veszi kezdetét, mely színét tekintve aktivitásra, cselekvésre; tónusát tekintve felismerésekre, jegyét tekintve pedig kibontakoztatásra sarkall! Igen erős és érzelemdús Vihar évünk után, lassan elcsitul a hullámverés és kissé lenyugszanak majd a kedélyek.

Az első hónap minősége mindig az év jegyét is fémjelezi, mely esetünkben a Kristályos Mag. Ez minőségeit tekintve is igen meghatározó 28 nap lesz. A Mag, szó szerint is a belső MAGunkra asszociál, ez az év ugyanis arról szól, hogyan tudnánk kibontakoztatni az elmúlt év során felszínre került új potenciáljainkat. A hónap (és az év) fő feladata, hogy jelöljünk ki egy olyan nagyobb célt önmagunk számára, mely nem csupán bennünket, de a nagyobb EGYséget is támogatja. Gondoljunk csak vissza az előző 28 nap vízióira, vágyaira, reményeire, melyeket a Kék Sas fedett fel előttünk. Az akkor körvonalazódott vízióinkra építkezhetünk, hisz az új évvel, új lehetőségeket kaptunk arra, hogy Letisztult Énünket végre kibontakoztathassuk. Elérkezett az idő, hogy újraépítsük a saját terünket és egyéniségünket! Az Égenjáró hullámvarázs kalandvágyával felfedezésével, az elmúlt napokban rálelhettünk olyan esszenciákra, önmagunkban, melyek most már készen állnak a változásra!

Ez a felelősségvállalás hónapja! Felelősséggel tartozunk a bennünk rejlő képességekért, saját életünk jobbá-tételéért, valamint a Mindenség szolgálatáért!  Teremtsünk ma magunknak időt, és teret a befelé forduláshoz, az elmélkedéshez. Töltődjünk fel az Égenjáró nyújtotta bátorsággal és engedjük el a régi hiedelemrendszereinket és legfőbb ellenségünket, a Halogatást! Ne elégedjünk meg pusztán a felismeréssel, hanem cselekedjünk is! Ragadjuk meg a mai napon kínálkozó lehetőséget és éljünk GAP napok adottságaival, mely alig várja, hogy támogathasson.

A hónapban két új Hullámvarázs indul:

  1. Világáthidalóé (07.28.-08.09), mely a „szimbolikus halál” erejével segít lezárni az esetleges elvarratlan szálakat és előmozdítja az átalakulás folyamatát.
  2. Vihar hullámvarázs (08.10.-08.22), mely felszabadít. A tőle megszokott elementáris erővel, a Vihar magával ragad mindent, ami nem szolgálja célkitűzéseinket, ide értve az előző hullámvarázs „törmelékeit” is.

A hónap kérdése: „Mi a Célom?”
Feladata: „Kezdj új teremtést a Felsőbb Szándékkal / Isteni Akarattal összhangban.”

Felfedezésekkel teli Boldog Új Évet kívánok!

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra: 
Szentelek, hogy célozzak,
Egyetemessé téve az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.