Kin 61* Vörös Szoláris Sárkány* 07.23

7474ef4299e58e03718b033dcabb0a90Elérkeztünk a Kék Vihar évünk utolsó előtti napjához, melyet a Vörös Sárkány kódol. A Sárkány mint ősanyai minőség mindig valami új (élet) kezdetét jelenti, felkészít, táplál és biztonságot nyújt. A tomboló Viharból, most újjászületünk.

A Vihar évének bár vége szakad, július 24-én, hulláma még továbbra is érezhető a következő napokban, csakúgy mint a Sárga Mag minőség is, mely már itt-ott bekúszott életünkbe. Minden lehetőség adott, hogy új célkitűzéseket fogalmazzunk meg, ezeket tápláljuk, gondozzuk, és még utoljára „kigyomláljuk” a hátráltató tényezőket, melyeket a Vihar utolsó szeleire bízhatunk. Az Égenjáró kíváncsi és felfedező ágyaihoz a Sárkány ma biztosítja a védelmet, a bátorságot, hogy meg merjük tenni a hullám első napján kitűzött célunkhoz vezető utolsó lépéseket. Mindemellett a Sárkány minőségből adódóan mg kell nyíljunk önnön igényeink felé is, hiszen mindaddig nem tudunk adni amíg mi magunk nem töltődünk. Fogalmazzuk meg, hogy mi az, ami bennünket feltölt, és amennyire csak tudjuk, adjuk is meg magunknak. Lehet ez akár egy hosszú séta ezen a meleg nyári estén, vagy egy jó fagylaltozás, de akár lehet egy kis minőségi idő, amit által végre feltöltődhetünk – mondjuk egy jó könyv társaságában. A lényeg, hogy tegyük meg a változáshoz szükséges lépéseket.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Pulzálok, hogy tápláljak
Megvalósítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.