Kin 23* Kék Planetáris Éjszaka* 06.15

337087_imageA Planetáris Éjszakával ma beérik, megnyilvánul a Fehér Varázsló hullámvarázs témája. Ma elérkezett az idő, hogy újra megfogalmazhassuk eredeti célkitűzéseinket, és ha szükséges, utána igazítsunk cselekvéseinkben.

Az Éjszaka mint mindig most is elhozza számunkra az Árnyékban rejlő ajándékokat. Mit is jelent mindez? A mai nap során előtérbe kerülhetnek olyan témák, gondolati sémák esetlegesen események, melyek félelemmel, kétséggel tölthetnek el. Az Éjszaka segítségével ma mindezt a felszínre hozhatjuk, mégpedig a humor erejével, melyet a mai jegy vezető minősége biztosít számunkra. Akármi is történjen ma legyünk nyitottak rá és reagáljunk spontán. Ahelyett, hogy megriadnánk és visszahúzódnánk, figyeljük meg milyen más nézőpontot szeretne megmutatni nekünk az adott szituáció. A Varázsló hullámvarázsban megjelenő Éjszaka egy belső utazásra invitál, felfedve a tiszta kapcsolatunkat belső Varázslónkkal. kövessük hát útmutatását lelkünk legmélyebb burkaiba, hogy felfedezzük elrejtett kincseinket. Minden, amire életünkhöz és beteljesítéséhez szükségünk van, bennünk rejlik. Nekünk csak bátorságot kell gyűjtenünk, hogy szembenézzünk belső félelemeinkkel, a belső sárkányunkkal, aki a „kincsünkön ül”.

Erősítsük meg hitünket Önmagunkban, támaszkodjunk megerősödött belső Mágusunkra és hagyjuk, hogy odavezessen bennünket, ahol lennünk Kell! Legyünk ma spontánok és könnyedek, de legfőképpen nyitottak az új tapasztalásokra. Nincs mitől félnünk: Világunkban minden RENDben van!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek az álom érdekében
Előállítva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

10. Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.