Kin 24* Sárga Spektrális Mag* 06.16

maxresdefaultA mai napnak a Spektrális Mag minősége ad lendületet és dinamikát, felszabadítva bennünket az elmúlt napok befelé fókuszáló csendjéből. Ma a Hullámvarázs tanításai által a felszínre került új minőségeinkkel fogunk foglalkozni.

A Sárga Mag a Spirituális Teremtő minőségeit képviseli, azt a potenciált, mely tudatosítja bennünk, hogy nincs Lehetetlen! Megfelelő hittel, elszánt gyakorlással és alázattal, bármit képesek vagyunk elsajátítani amit csak akarunk! Mindannyiunkban bennünk rejlik az a képesség, melyre szükségünk van Álmaink megvalósításához, csupán lehet eddig még nem kapargattuk meg a tetejére kövesedett csalódottságot, hitetlenséget, és a belénk nevelt kishitűséget… Az évek során ránk rakódott terhek súlya alatt nem csoda, hogy örülünk, ha a mindennapi feladatainkat el tudjuk látni.  Elérkezett a gyomlálás ideje: hagyjunk hátra minden olyan tevékenységet, gondolati mintákat, amiket eddig is használtunk, de nem vezettek sehová. Ha mindig ugyanaz a végkimenetele cselekedeteinknek, akkor a megoldó-kulcson kell változtatnunk. A Mag ma emlékeztetni jött. Arra kér, hogy vállaljuk a felelősséget az elmúlt napok munkájáért, és ne hagyjuk kárba veszni. Amennyiben sikerül mindezt beintegrálnunk, a Varázsló most gondoskodik terveink megvalósításáról és egy új minőségben élhetjük Életünket. Elérkezett hát AZ Idő! Ne halogassuk tovább, lépjünk elibe az Átalakulásnak és bátran vállaljuk fel a bennünk rejlő erőt!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok, hogy célozzak
Szabaddá téve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés:
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.