Kin 22* Fehér Szoláris Szél* 06.14* Galaktikus Aktiváló Portálnap

892f7fbaf44e6697a308b8405dbca871A Szoláris Szél ma segít megfogalmaznunk mindazt amit az elmúlt napokban elsajátítottunk, célkitűzéseink kezdenek formát ölteni. Ma a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével feltölthetjük mindezt a Szellemi inspiráció erejével.

A Szél energiáival, – a Tiszta, Lélekkel átitatott Őszinte kommunikációval-, segítséget kapunk az Önkifejezésre, önnön igényeink kikommunikálására, továbbá a szituációk, konfliktusok tisztázására. Csendesítsük hát el elménket, és hallgassunk a belső vezettetésre. A Varázsló hullámban megjelenő Szél energiái arra kérnek, hogy váljunk nyitottá és fogadjuk be az itt és mostban rejlő útmutatásokat, azon láthatatlan erőkre melyek folyamatosan vezetnek, inspirálnak bennünket. Mai rohanó világunkban megfeledkezünk a helyes kommunikációról, pedig ez minden kapcsolat Alfája és Omegája! Kapcsolatok, barátságok mennek tönkre a helytelen kommunikáció miatt, mert azt hisszük, hogy tudjuk, a másik mit gondol, amikor azt mondja, hogy… Pedig ez csupán a mi Igazságunk, nem az övé! A mai nap ezen illúziókat hivatott eloszlatni. Ne találgassunk, ha nem egyértelmű üzenet érkezik felénk, hanem merjünk visszakérdezni. A mai gyorsuló világunkban az emberek kommunikációja egyre sekélyesebb, rövidebb (SMS: Short Message System vagyis Rövid üzenetek rendszere) igyekszünk „lényegre törők lenni”, chat, email, Viber, stb; de miközben a virtuális világban éljük napjainkat elfejtjük mi is a kommunikáció.. „Vok” lesz az „Én Vagyok”-ból, ahelyett hogy büszkén vállalnánk fel ezt a két szót: ÉN Vagyok = létezem és küldetésem teljes tudatában vagyok – vagy legalábbis igyekszem afelé. Egész egyszerűen eltávolodunk Szellemi mivoltunktól, felesleges, nonszensz dolgokról csacsogunk, ahelyett, hogy azt mondanánk, ami valóban szívünket nyomja.

A mai napon csendesedjünk el és fókuszunkat fordítsuk belső megérzéseinkre. Vegyük észre az illúziókat életünkben, azon részeinket, melyeket még nem mertünk felvállalni, vagy akár elnyomtuk magunkban.  A mai a feltárulkozás és megértés napja lehet. Tökéletes alkalom a különböző nézeteltéréseink tisztázása.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Pulzálok, hogy kommunikáljak,
Megvalósítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.