Kin 258* Fehér Spektrális Tükör* 05.21

640x467_11956_Mirrors_2d_illustration_fantasy_mirror_wizards_of_the_coast_picture_image_digital_artA Spektrális Tükör segíti a Csillag hullámvarázsban tanultak beépítését ezáltal támogatja a leválást is. A Tükör ma megmutatja, hogy hová fejlődtünk az elmúlt napokban, illetve, hogy mely lehet az a terület, amit még kicsit meg kell dolgoznunk.

A mai nap a tisztánlátást hozza el számunkra. Megmutatja, hogy hol rejlenek a korlátaink és hogyan tudunk ezeken átlépni. Figyeljük meg tudatosan azon szituációkat, melyek kibillentenek lelki egyensúlyunkból, béketűrésünkből, mert ezek lesznek azon területeink, melyeken még dolgoznunk kell. Lássuk meg azon illúziókat, melyek szerint életünket éljük. Nagyon fontos azonban, hogy ne ítélkezzünk és ne is ostorozzuk magunkat ezek miatt. Tudatosítsuk, hogy nincsenek végérvényes dolgok: a mai Igazságunk sem ugyan az, mint egy éve volt, vagy az, ami a jövőben lesz. Nézzünk ezekkel szembe és fejezzük be a lezáratlan leckéinket. Törjük át korlátainkat. Álljunk két lábbal stabilan, de maradjunk nyitottak a változásra. Bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek is, ezáltal megkönnyítjük az elengedés folyamatát és könnyebben haladhatunk az Új felé.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok, hogy visszatükrözzek
Szabaddá téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.