Kin 259* Kék Kristályos Vihar* 05.22

tumblr_mjzcxlUHhN1s1fji4o1_500A Vihar az újjászületést, a megtisztulást hozza ma el számunkra, a Kristályos tónus pedig a megértés erejével támogatja mindezt. A Tzolkin a Vihar évével karöltve jókora változást idézett elő mindenki életében. A mai napon ezen változások újra átsuhanhatnak életünkön, de most mintegy külső szemlélő láthatjuk mindezt, így nyer értelmet az elmúlt 259 nap. Tudatosítsuk, hogy minden apró részlet egy nagyobb puzzle része.

A mai nap arra kér, hogy legyünk nyitottak a változásra és szánjunk sok időt mindenre, hogy megismerhessük mélységeit. Merjük máshogy látni a világot, a hogy rátaláljunk az igazi életre. Nagyon fontos, hogy hagyjunk fel az ítélkezéssel, nem a mi dolgunk megítélni jó vagy rossz volt-e változás. Lássuk meg és gyűjtsük össze a tanításait, hogy ezen tudás birtokában bátran léphessünk be a következő fejlődési ciklusba. A Csillag hullámvarázsban megjelenő Vihar Vihar ma felszínre emeli mindazokat az érzelmeket, beragadt mintákat, melyek elszakítanak bennünket a Forrástól, a Rendtől. Úgy érezhetjük, hogy valahogy az Életünk ma nem úgy működik, ahogy eddig és nem tudjuk merre tovább a ködben. Ne essünk kétségbe, használjuk ki a tisztító esőt, melyet a Vihar hoz el ma számunkra és engedjük el és ki mindazt, ami bennünk ragadt. Ha kell, picit vonuljunk vissza és vezessük le a felgyülemlett feszültséget a magunk módján.

A mai nap tehát az intenzív átalakulás időszaka. Egyszerűen fogadjunk el mindent, ami velünk történik, és észrevesszük, amint visszanyerjük az életenergiánkat. Érezzük át mindennek a Felszabadító érzését, a Szabadságot! Szülessünk újjá!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szentelek, hogy katalizáljak
Egyetemessé téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.