Kin 257* Vörös Planetáris Föld* 05.20

meditative_Scarlett_Earth_lightsA Vörös Föld ma a véletlenek összefüggéseire hívja fel figyelmünket, hogy ezáltal elvezethessen bennünket a  kiteljesedéshez, melyet a Planetáris tónus hoz magával. Mindaz, ami történt az elmúlt pár napban, azt szolgálta, hogy megfejlődjünk valamit.

A Planetáris Föld, ma picit visszavezet bennünket a Jelenbe. Előfordulhat ugyanis, hogy ma a kelleténél kissé szétszórtabbak, figyelmetlenebbek lehetünk, vagy esetleg elhamarkodottan döntünk. Ha ezen kapjuk magunkat, tudatosan vizsgáljuk meg az adott szituációt mert ezek határozott útmutatások arra, hogy kezdünk letérni utunkról. Engedjük el az ítélkezést, de a mások hibáztatását is. Vállaljuk a felelősséget cselekedeteinkért, mérlegeljünk és hallgassunk ösztönös megérzéseinkre.  Olyan váratlan események, személyek léphetnek ma be életünkbe, melyek ha időt adunk nekik szépen kibontakoznak és meghatározzák a hátralévő napok útirányát. Ez a nap tehát arra szolgál, hogy a Jelen pillanatát felfedezve és megértve megerősítsen bennünket célkitűzéseinkben és a felismeréseivel tovább motiváljon bennünket.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha a napot egy rövid meditációval kezdjük. Lépjünk kapcsolatba a Föld és az Ég energiával és (akár vizualizáció segítségével) lássuk, érezzük, ahogyan keresztüláramlik rajtunk, tisztító fénye. Engedjük, hogy ez a finom energia átmossa pólusainkat és kimossa belőlünk mindazt az elakadást, melyet az elmúlt Tzolkin „harcai” alatt szereztünk. Találjunk rá önmagunkban arra az erőre, mely egyensúlyt és a stabilitást ad, mely szükséges ahhoz, hogy teremtéseink fizikai formát ölthessenek. Töltsük fel magunkat Életerővel és Lelkesedéssel.
Ragyogjunk bátran Csillagmagként!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek a fejlődés érdekében
Előállítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

10. Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Meditáció:
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.