Kin 256* Sárga Szoláris Harcos* 05.19

1372234763_35_ft13352_harcosA Szoláris tónussal elérkeztünk a hullámvarázs megvalósítási fázisába, ma lehetőséget kapunk, hogy elvégezzük az utolsó simításokat is, mielőtt célunk megvalósulna. A Harcos ma bátorsággal és erővel tölti fel napunkat. A tónus és a Harcos jegy energiái megfogalmazzák a kézenfekvő kérdést: „Hogyan tudom elérni a célomat?”

A Harcos energiái ma egyesítik Szívünk és Elménk, hogy segítségünkre legyen abban, hogy megláthassuk, mi az, ami még hiányzik a sikerünkhöz. Arra kér, hogy bízzunk képességeinkben és az eddig megtett utat ne adjuk fel, még akkor se, ha most úgy érezzük elfáradtunk. Tudatunkat fordítsuk a belső hangunk suttogására, és szedjük össze a maradék erőnket. Merítsünk erőt, a Harcos energiáiból. Ne veszítsük el a „harci kedvünket”. Ha szükségünk van rá, vonuljunk kissé vissza a belső várunkba és töltekezzünk fel. Tekintsünk körül, és lássuk meg hogy mennyi mindent megtettünk azért, hogy Most, Itt lehessünk. Ezt nem adhatjuk fel! Fókuszunkat fordítsuk a már elért dolgokra és ne az eddig elszenvedett fájdalmakra, akadályokra.

Engedjük el félelmeinket, melyek gátolnak, és engedjük meg magunknak, hogy meghalljuk Szellemi vezetőnk hangját. Lássuk magunk előtt lebegő célt és azt a győzelemittas tudatot, amit majd akkor érzünk át, amikor elérjük célunkat. Vállaljuk fel erőnket, bízzunk a belső intuíciónkban, hiszen legtöbbször a válasz onnan érkezik hozzánk.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy kérdezzek
Megvalósítva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.