Kin 242* Fehér Galaktikus Szél* 05.05

Windy-Day-841x565A Galaktikus Szél napján, ma elérkezik a „megmérettetés ideje”. Eldől, hogy mindaz, amit eddig tettünk, és azok a döntések, amelyeket meghoztunk, elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség tovább lendítsen minket utunkon. Vajon megfejlődtük-e az előző hullámvarázs témáit, vagy a mai napon újra szembesülnünk kell tanításaival?

A Széllel ma ismét összekapcsolódhatunk belső szellemi vezetőnkkel, mely útmutatóival tovább repít bennünket a Sas hullámvarázs kiteljesedése felé. Ügyeljünk kommunikációnkra, figyeljünk mind a verbáis, mind a non-verbális kinyilatkoztatásainkra. Most lehetőséget kapunk az őszinte és tiszta kommunikációra, hogy tisztázhassuk a félreértéseinket, elsimítsuk az ellentéteket. Kapcsolódjunk össze Lelkünkkel és ekként is cselekedjünk, beszéljünk. Ma a feltárulkozás és megértés napja van, nem a csevegéseké. Vállaljuk a felelősséget cselekedeteinkért, szavainkért. Ne feledjük, hogy a Vihar hónapjában járunk, mely eleve kissé felkavaróbb érzelmileg. Éppen ezért fontos a belső egyensúlyunk megtartása, a nyitottság és az alázat. Hallgassuk meg a másik félt, vagy akár a másik aspektusunkat. Tudatosan fókuszáljunk a Sas tanítására és vonódjunk ki, emelkedjünk felül az érzelmi drámákon! Engedjük el az elvárásokat és az ítélkezést, így tisztán és reálisan lehetünk jelen a beszélgetésben és talán nagyobb megértéssel fordulhatunk a másik felé.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy kommunikáljak
Formálva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.