Kin 241* Vörös Rezonáns Sárkány* 05.04* Galaktikus Aktiváló Portálnap

4092133.jpgA Rezonáns Sárkánnyal ma kezdetét veszi a Tzolkin utolsó 20 napja, mely mintegy összegzése lesz az elmúlt 240 napnak. Még egyszer minden egyes jegy megmutatja számunkra mindazt honnan-hová érkeztünk meg, ugyanakkor arra is rávilágít, hogy életünk mely részein kell még finomítanunk.

A Sárkány Ősanyai minőség így arra ösztönöz, hogy álljunk ezen napokhoz teljes nyitottsággal és bizalommal, hiszen bármit is fedezünk fel az mind értünk történik, bennünket szolgál. Kapcsolódjunk össze a bennünk rejlő Forrással és használjuk a Sas vízióit arra, hogy megláthassuk ítélkezés és illúziók nélkül, hogy mi az, amit Önmagunk érdekében el kell engedjünk, melyek nem visznek előre, csak ugyanazokat a köröket rójuk újra és újra. Gondoljunk rájuk szeretettel és hálával, de engedjük el őket. A Sárkány jegye a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével, ma felkészít a következő lépcsőfokra, tökéletes alapot biztosítva az Új Tzolkin terveinek előkészítéséhez. Használjuk a Sárkány és a GAP nap erejét, mely ma mintegy védőháló, megtart bennünket, biztonságot nyújt. Bízzunk magunkban és a belső hangunkban. Kapcsolódjunk össze a Forrással, mely feltölt végtelen szeretetével és gondoskodásával.

Ma egy picit foglalkozzunk önmagunk igényeivel, fedezzük fel mi az, amire ma igazán vágyunk és adjuk meg magunknak. Ez a nap a kényeztetésé.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy tápláljak
Inspirálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.