Kin 243* Kék Szoláris Éjszaka* 05.06

tumblr_nb8z2lxfXh1s5rpbno1_500A Szoláris Éjszaka ma szembesít bennünket belső félelmeinkkel, melyek akadályozzák kibontakozásunkat. A mai nap tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy mindezen félelemeket leküzdjük és így a felszabadult energiáinkat a célunk megvalósítására fordíthassuk.

A mai nappal lehetőséget kapunk arra, hogy kissé lecsendesítsük elménket és egy rövid belső utazást tegyünk. Fedezzük fel bátran belső kételyeinket, félelmeinket, menjünk közelebb, vizsgáljuk meg ennyire van valós alapjuk, mennyire érvényesek még jelen helyzetünkre. Sokszor már „megszokásból” szorongunk, tartunk bizonyos dolgoktól, élethelyzetektől. Lehet ez egy belénk nevelt minta, de akár egy régi rossz tapasztalat és máris készpénznek vesszük a „rosszat”. Azonban, ha jobban megvizsgáljuk, lehet nem is annyira félelmetes, sőt, ha összeszedjük a bátorságunkat és jobban szemügyre vesszük, lehet (sőt garantálom), hogy még tanulhatunk is belőle. Azáltal, hogy ezen árnyrészeinket így a Fénybe emeljük, rengeteg energiát szabadíthatunk fel, melyet eddig ezek elnyomására, elkerülésére fordítottunk. Ez a letisztultság erőt és lendületet ad majd Víziónk megvalósításához.

Leljük meg a mai napon a Nyugalmat és Békét önmagunkban és forduljunk magunk felé szeretettel. Ha tehetjük, figyeljük meg álmainkat, a ma elénk táruló „álmodozásainkat” és fedezzük fel, hogyan tudnánk mindezt a javunkra fordítani.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy álmodjak
Megvalósítva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.