Kin 216* Sárga Galaktikus Harcos* 04.09

when-the-boy-becomes-the-wind-ric-nagualeroMa egy napra visszaugrunk az előző hullámvarázs témájába, megnézni, hogy mennyire tudunk hallgatni belső hangunkra, bízunk e a Szellemi vezettetésben.

A Harcos ma cselekvésre ösztönöz, arra kér, hogy bízzunk Önmagunkban és képességeinkben, felvértez bennünket erővel, bátorsággal és kitartással, hogy érzelmeinket megtisztíthassuk a Hold Hullámvarázs végére. A mai napon előfordulhat, hogy felébred bennünk a kétely, a félelem, de ezt ne vegyük rossz előjelnek! Mindez csupán az egónk játéka, hogy beragasszon bennünket a „fájdalomtestünkbe”. Egyszerűen nem akarja, hogy új utakra lépjünk, nem akarja, hogy mi irányítsuk sorsunkat. Vegyük ezt tehát egy jó jelnek, hogy a helyes utat járjuk! Engedjük, hogy a Harcos energiái felvértezzenek bennünket. Ha kell, vonuljunk vissza belső erődünkbe és töltekezzünk onnan. Jót tesz, ha ma leülünk meditálni, hogy felismerhessük, mely területről származik az a kis hang, mely azt súgja „Hagyd abba, nem kell ezeket elengedni. Jó ez így, ahogyan van!” Vegyük szemügyre ezen területet, és engedjünk el minden még ott ragadt szokást, gondolatmintát, mely csak hátráltat bennünket. Használjuk a Tükör hónap biztosította tisztán látást és vegyük észre az illúziókat. Képesek vagyunk megbirkózni a változással, hiszen a Mindenség mindig éppen annyi terhet rak ránk, amennyivel képesek vagyunk elbírni! „BÍZOM MAGAMBAN!”

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy kérdezzek
Formálva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az osztatlanság galaktikus tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Meditáció: 
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Megerősítés: 
„Felveszem személyi erőm botját.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.