Kin 215* Kék Rezonáns Sas* 04.08

broken_wings_learning_to_fly_again_web.pngElérkeztünk a Hold hullámvarázs feléhez, ahogy az érzelmeink elkezdenek letisztulni, úgy kezd formálódni előttünk a kép, melyet eddig csak sejthettünk a „paca” mögött. Méltán használjuk a „lila köd”, vagy a „rózsaszín köd” nevű kifejezést, hisz ha valami hirtelen erőteljes érzelmet vált ki belőlünk az szó szerint elhomályosítja látásunkat, ítélőképességünket.

Egy hullámvarázsnak, mint tudjuk 13 állomása/lépése van, melyek dinamikái mindig ismétlik önmagunkat, átszínezve az adott nap, hullámvarázs, hónap és év energiáival. A Rezonáns tónus mindig a cselekvő szakasz kezdetét jelzi, amikor is össze kell kapcsolódnunk a Forrással hogy innen erőt meríthessünk az előttünk álló útra. Ilyenkor a „félidőben” már kezd kialakulni hogy mi kell és mi felesleges utunk során, ezért ezen a napon érdemes a felesleges sallangot elhagynunk és csakis a lényegre fókuszálnunk. Ehhez ma a Sas nyújt hathatós segítséget azáltal, hogy megajándékoz bennünket a Vízió erejével. Segít elrugaszkodnunk a „ragacsos” érzelmi szituációkból és madártávlatból elénk tárja a bejárandó utat. Segít rávilágítani arra, hogy azok a problémák, terhek, melyek (bennük tocsogva) oly nagynak és legyőzhetetlennek tűntek, valójában mily könnyedén áthidalhatók. Feltölt reménnyel és kitartással, hogy végig járhassuk azt az utat, mellyel eljuthatunk a tisztánlátásig.

Nagyon fontos, hogy lépésről lépésre haladjunk célunk felé, ne siettessünk semmit és semmi esetre se engedjük, hogy érzelmeink által bárki is letérítsen utunkról. Ha céljaink szolgálják a nagyobb Mintát, ma megkapunk minden lehetséges segítséget ahhoz, hogy be is teljesítsük!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy teremtsek
Inspirálva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés:
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.