Kin 217* Vörös Szoláris Föld* 04.10.

villanykc3b6rte2012Egyre erősödik a Vörös Hold hullámvarázs, ezáltal egyre inkább ki vannak hegyezve érzéseink. A Szoláris tónussal elérkeztünk a megvalósítási fázis utolsó lépéseihez. Most van szükség még egy utolsó hajrára célunk kiteljesedése érdekében. A Föld segít, hogy a jelenbe maradva és összpontosítva tegyük meg ezeket a lépéseket.

A Föld a maga szinkronicitásával, ma olyan eseményekbe sodorhat bennünket, melyek útjelzőként szolgálnak. Nagyon fontos, hogy adjunk időt ezeknek a történéseknek és ne olvassunk bele más jeleket. Legyünk ma nyitottak, befogadóak és engedjük, hogy ezek a véletlennek tűnő események kibontakozhassanak előttünk. Előfordulhat, hogy ma gondolataink kissé elkalandoznak, akár a múltba, akár a jövőbe. Ilyenkor fókuszunkat tudatosan fordítsuk vissza a jelen pillanatra, mert ma olyan útmutatókat kaphatunk, melyek nagyban megkönnyítik érzelmeink megértését, a gyökér-okok feldolgozását; ezáltal könnyebb is lesz az elengedésük. Így kerülhetünk közelebb célunkhoz, az érzelmi megtisztuláshoz.

Ma tudatosan földelődjünk le! Tegyük ezt akár úgy, hogy a négy elemmel (föld, víz, tűz, levegő) lépünk kapcsolatba, vagy akár meditáció útján. Kapcsolódjunk rá Gaia, a Földanya középpontjára, érezzük, ahogy feltölt energiáinak lüktetése. Fontos a koncentráció, az összpontosítás, mert így, a ezek az energiák együtt tudnak működni velünk.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek a fejlődés érdekében
Megvalósítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.