Kin 180* Sárga Spektrális Nap* 03.04

solargodess2A Spektrális tónus jegye mindig a hullámvarázs jegyének kihívása, ezzel segíti elő azt, hogy az átalakulás után elkezdődjön a differenciálódás, vagyis a leválás a témáról. Ahogy a kígyó, úgy mi is ilyenkor „kinőjük”, vagyis inkább túlnőjük bőrünket”. Beépítjük a tanulságokat és elengedjük a „haszontalant”.

Éppen ezért, ma a Nap, mely büszke fényével beragyogja környezetét, segít megerősítenünk a Kutya jegy „gyengeségei”, azáltal, hogy példát mutat számunkra. Mindaz, amiről úgy hittük meghatároz bennünket, az most leválik rólunk, felfedve Igaz Esszenciánkat. A mai nap energiái arra figyelmeztetnek, hogy mindazt, amit az elmúlt időszakban megtanultunk Önmagunkról, építsük be a mindennapjainkba és ne engedjük, hogy csak úgy elsikkadjanak, eltűnjenek a süllyesztőben! A Sárga Nap elfogadja és szereti Önmagát, büszkén vállalja fényét és nem vonja ezt meg senkitől. Feltételek nélkül süt le mindannyiunkra, szerető melegével simogatva, megvilágítva értékeinket. Azonban ahol fény van, ott megjelenik az árnyék is. A Nap saját példáján tanít bennünket, fogadjuk el önmagunkat minden apró, „foltunkkal” együtt, hisz mindez a részünket képezi, hozzánk tartozik. Vállaljunk felelősséget megújult Önmagunkért, képességeinkért és büszkén mutassuk meg környezetünknek!

Engedjük el a Tökéletesség illúzióját! Ha szembenézünk árnyékainkkal és beintegráljuk őket, óriási tehertől szabadulhatunk meg, és visszanyerhetjük a leszakadt én-részeinket. Ne ítélkezzünk se Önmagunk, sem pedig mások felett! „Szeretlek és Elfogadlak Téged olyannak amilyen Vagy!”
Ha az időjárás engedi, üljünk ki egy kis időre, a Napra. Engedjük, hogy átmelegítsen és feltöltse minden sejtünket, éltető energiájával, mely minden létezés kezdete.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Tökéletesítek, hogy megvilágítsak
Előállítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.