Kin 179* Kék Planetáris Vihar* 03.03

4066762042390c2b05d4321ce655774bA Planetáris Viharral ma bekövetkezik a teljes átalakulás, melyet a Fehér Kutya hullámvarázs indított el. Ma mindazon részünk, gondolatunk, melyek eddig korlátoztak bennünket abban, hogy kiteljesedjünk, hogy elfogadjuk és becsüljük magunkat, a Vihar segítségével távoznak életünkből.

A Vihar ma átsöpör életünkön, egyfajta tavaszi nagytakarítást végez, hogy ezután, megajándékozhasson bennünket a szabadság, a felszabadultság érzésével. Az elmúlt napokban reflektorfénybe kerültek azon tulajdonságaink, melyekkel akarva akaratlanul is, de gátoltuk Önmagunkat.  Ahelyett, hogy keseregnénk és el kezdenénk megerősíteni magunkban a „szegény-Én” életérzést, azt, hogy „nem érdemeljük meg”: azt a mínusz pár kilót, az új állást, vagy akár a kiszemelt, hőn áhított társat, engedjük, el ezeket és bízzuk a Vihar tomboló erejére, hogy „gyökerestől” magával ragadhassa kicsinyes és becsmérlő énünket! Ha így teszünk, nap végére már rá fogunk döbbenni arra, hogy sokkal több van bennünk, mint sem azt gondolnánk!

A mai nap a Megújulásról szól. Vegyük számba mit tanultunk az elmúlt időszakban önmagunk és hitünk kapcsán, menyire vagyunk mára már képesek kiállni Önmagunkért és igényeinkért.  Alakuljunk át azzá, akik valójában vagyunk. Tegyük lehetővé az Elengedést, hogy helyére friss és új energiák, tapasztalások és élmények érkezhessenek.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy katalizáljak
Előállítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.