Kin 143* Kék Kozmikus Éjszaka* 01.26

189743_307583169356593_1233073324_nA Kozmikus Éjszaka energiáival ma véget ér a Kék Majom Hullámvarázs. Az Éjszaka energiái ma felfedik előttünk álmaink mélyebb jelentését, hogy így ráébresszen bennünket arra, hogy milyen valódi kincseket kaptunk az elmúlt napokban.

Mint azt már tudjuk, minden vég valami újnak is kezdete egyben, a mai nappal sincsen ez másként. Az Éjszaka „leple alatt most kissé megpihenhetünk, erőt gyűjtünk. Ha tehetjük meditáljunk egy picit hogy az elmúlt napok ajándékait felidézhessük. Készüljünk fel a holnap induló Sárga Mag hullámvarázsra, mely időszak alatt alkalmunk lesz mindezen új képességeket/lehetőségeket kibontakoztatni, hogy később, a hullám végén/8. Maja hónap elején végre élvezhessük az elmúlt napok megpróbáltatásainkat gyümölcsét! Tudatosítsuk magunkban, hogy a Fényt csakis akkor értékelhetjük igazán, ha már megtapasztalhattuk az ellenpólusát, a sötétséget is. A kettő nem létezhet egymás nélkül. Adjunk hát hálát bármilyen periódust is zárunk és engedjük el szeretetben az elmúlt 37 nap eseményeit, hogy helyükre immáron Új minőségek léphessenek!

Az Éjszaka a csend és a nyugalom misztériuma. Figyeljünk meg ma az álmainkat, mert ha tiszta szívvel álmodunk, akkor könnyen valósággá válhat, vagy akár utat mutathat. Lefekvés előtt, gondoljunk hálával életünkre, esetleg vessünk számot mindazzal, amiért hálásak lehetünk. Minden apróság számít. Mindig van valami, amiért hálásak lehetünk, legyen ez akár egy szerető család; gyermek; munkahely; társak az utunkon, akik nem engedik, hogy feladjuk; de akár lehet ez csak egy kedves mosoly, ami épp a legjobbkor jött a mai nap során.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Kitartok, hogy álmodjak
Túlhaladva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

13.Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés: 
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.