Kin 142* Fehér Kristályos Szél* 01.25

58f613a5f196785f45c8180349345499A Kristályos Széllel ma leülepszik bennünk mindaz, ami meghatározta az elmúlt időszak mindennapjait. A mai nap feladata nem csupán az, hogy felismerjük, hanem hogy meg is osszuk másokkal a Majom hullámvarázs és a Mag napok tanítását.

Az elmúlt időszak könnyed és játékos energiái után most tekintsünk vissza picit és vizsgáljuk felül, mi volt az, amiről a legtöbbet kommunikáltunk? Milyen minősítést adnánk neki: pozitív, negatív, kritikus, vagy netán naiv? A nehézségekről, az akadályokról beszéltünk többet, amelyek elénk kerülnek, vagy pozitív eseményekről, megerősítésekről, mély megéléseinkről? Mint azt már köztudott, a kimondott szavak (de még a gondolatok is) teremtő erővel bírnak. Erről már számtalan könyv is megjelent, mégis néha-néha beleeshetünk abba a csapdába, hogy szavainkat (és gondolatainkat) nem megfelelően használjuk. Ne essünk kétségbe ha visszatekintve ezen kaptuk magunkat. Kapcsolódjunk ma össze belső Szellemünkkel és alakítsuk át ezen „hibás programokat”, pozitív megerősítésekké. Ha az elmúlt napok kalamajkájában kételkedtünk volna, vagy ön-ostoroztuk magunkat, ma fogalmaazuk ezt át: „Képes vagyok rá!” Bízom Magamban!” vagy akár „Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok!”

Ma csendesedjünk el, ha nincs mondanivalónk, ne menjünk bele üres fecsegésekbe. Meditáljunk, fogalmazzuk meg Igaz vágyainkat, hogy a következő Mag hullámvarázsban kiteljesedhessen. Nagyon fontos továbbá, hogy megfogalmazzuk és ki is mondjuk azt, amit szeretnénk megváltoztatni és elengedni életünkből.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek, hogy kommunikáljak
Egyetemessé téve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni awww.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.