Kin 143* Sárga Mágneses Mag* 01.27

0_aaasands-of-time-slipping-awayA mai nappal egy új hullámvarázs veszi kezdetét, melyet a Mag jegy energiái képviselnek, felhívja a figyelmünket a bennünk rejlő lehetőségekre, azon képességekre, melyekre eddig nem fordítottunk kellő energiát.

Az elmúlt hullámvarázsnak és az erőteljes MAG napok sorának köszönhetően, felkavarodott életünk állóvize, mely új áramlásba kezdett, elénk sodorva ezeket a kincseket. Most eljött az idő, hogy megragadjuk a lehetőséget és csináljunk belőlük valami nagyon jót, a fejlődésünk érdekében. Mindenkiben ott szunnyadnak a képességek, értékek, melyek mintegy alvó kis magok, kipattannak, amikor megérett rá az idő, amikor megfejlődtünk egy újabb fejlődési spirált. Lássuk meg a felkínálkozó lehetőségeket, hiszen itt és most van az ideje, hogy ezek a kis magok szárba szökkenjenek. Ehhez sok-sok türelem és Fény szükséges. Engedjük be magunkba a kinti fényt és az Univerzum Fényét is, hogy táplálhassuk vele magunkat, és mindazt, ami bennünk van. Vizsgáljuk ma meg az elénk táruló lehetőségeket, képességeket, ízlelgessük, érezzük meg milyen minőségre, lépésekre van szükség ahhoz, hogy ezeket kibontakoztassuk, és javunkra fordítsuk.

Legyünk türelemmel az elkövetkező időszakban, hiszen a paradicsom magot sem ássuk ki minden reggel, hogy megnézzük kinőtt-e már a gyökere. Amit megtehetünk az annyi, hogy jó minőségű táptalaja ültetjük, szeretettel és gondoskodással vesszük körül. Ugyanígy kell eljárjunk, célunk elérése érdekében. Fontos, hogy célunkat csakis a tiszta szándék vezesse, és ne csupán a személyiség szintű érdekünket képviselje, hanem lehetőleg ezzel másokat, vagy egy nagyobb egészet is szolgáljunk. Ha mindez meg van, akkor csak a szeretetteljes gondoskodás és alkalmanként gyomlálás szükséges. Ne feledjük, hogy mindegyik hatalmas fa egy aprócska maggal kezdődött..

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy célozzak
Vonzva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

1.Tónus:
Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.