Kin 141* Vörös Spektrális Sárkány* 01.24

a54b3342ce6b5bfabbfd60ac60ee115a.jpgMától 5 napig kapunk egy kis pihenőt, hogy összeszedhessük gondolatainkat, mi is az, amire a következő 10 napnyi Galaktikus Aktiváló Portálnap alatt fókuszálni szeretnénk. A mai Sárkány éppen ezért Önnön igényeinkre és ezek kifejezésére hívja fel figyelmünket.

Használjuk ki ezt a pár napot hasznosan, gondoskodjunk önmagunkról, töltsük fel energiakészleteinket. Ma elindul a Kék Majom hullámvarázs levezető szakasza, mely teret ad nekünk arra, hogy beépítve a tanítást mindennapjainkba, végre elengedjük a hullám során tanultakat és velük együtt a fájdalmas emlékeket. Ezzel egy időben ma megérkezett a Sárkány energiája, mely mindig valami új dolog kezdetére hívja fel figyelmünket. Esetünkben – különös tekintettel arra, hogy a Kék Sas hónapjában járunk – arra, hogy az elmúlt 35 nap során kiforrott és életre hívott új Énünkről gondoskodjunk, élvezzük és értékeljük mindazt az új lehetőséget és nézőpontokat, melyeket elénk tárt. Higgyünk ezen új látomásokban, új értékeinkben, de legfőképpen a Mindenség rendjében.! A változások mindig bizonytalansággal járnak, hiszen nem tudjuk irányítani az eseményeket minden szinten. Használjuk ebben a pár napban a Majom energiáját, hogy ezen a változáson könnyedén felülemelkedhessünk. Ne görcsösen álljunk hozzá, mert akkor csak minden még inkább kicsúszik kezeink közül. A hullámvarázs utolsó 3 napjában ragadjunk meg minden alkalmat arra, hogy spontánok, játékosak és Boldogok legyünk! Mert AZ egészséges!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok, hogy tápláljak
Szabaddá téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.