Kin 140* Sárga Planetáris Nap* 01.23* MAG nap

eye-in-the-skyA mai az utolsó MAG nap ebben a Tzolkinban, melyet a Planetáris Nap ereje kódol. A Majom hullámvarázs e nappal a kiteljesedés szakaszába ért, mely napom megmutatkozik mindaz, amin az elmúlt időszakban dolgoztunk. A Nap feltétel nélküliségével, büszkén sugározza ki rajtunk keresztül az elmúlt napok tudását.

A Majom hullámvarázs erőteljessége miatt előfordulhat, hogy ma kételkedni kezdünk Önnön Fényünkben, de eltúlzott esetben épp a ló másik oldalára is áteshetünk és túlbecsülhetjük magunkat. Éppen ezért fontos, hogy a mai napon (is) maradjunk belső központunkban, ismerjük fel és vállaljuk a felelősséget erőforrásainkért és hálás szívvel telve sugározzuk ki ezt a belső ragyogást. Engedjük el a túlzott idealizálást, és használjuk arra a másokban látott értékeket, hogy beépítsük azokat önmagunkba ahelyett, hogy ezek hiánya miatt „leértékelnénk” önmagunkat. Ne feledjük, hogy Fényünk csak akkor tudja körül venni szeretteinket, ha mi magunk kerek EGÉSZek vagyunk! Fogadjuk hát el a hiányosságainkat, vagy negatív tulajdonságainkat is, mert ezek is hozzá tartoznak a fejlődési utunkhoz. Nélkülük nem lennénk ugyanazok és nem tartanánk ott, ahol most vagyunk. Ha kell, tudatosan vegyük számba értékeinket, tulajdonságainkat, melyeket fontosnak tartunk. Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. A Nap a feltétel-nélküliséget képviseli, így ma gyakoroljuk az elfogadást és a türelmet mind önmagunkkal szembe, mind környezetünk felé. Vagyok, aki vagyok! A mai napra lehetne ez a mantránk: „Önmagam vagyok! Önmagam Maradok! Én, én vagyok, Te, te vagy!”

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megvilágítsak
Előállítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.