Kin 139* Kék Szoláris Vihar* 01.22* MAG nap

New-Moon-Shaman-Goddess-Circle-Katherine-SkaggsA Szoláris tónusú Vihar napjával, elindul a hullámvarázs megvalósulási fázisa; vagyis a mai tisztító energiáinak köszönhetően, elindulhat az átalakulás, az újjászületés. Ma minden olyan dolog, ami hátráltatja a célunk megvalósulását, távozik életünkből.

A Vihar alázatra szólít fel, tomboló erejének köszönhetően eltávolítja a feleslegesen felgyülemlett érzelmeket, gondolatokat, szituációkat előlünk, hogy tisztán láthassuk a célunk megvalósításához vezető végső szakaszt. Figyeljük meg és álljunk készen elengedni mindent, ami menni akar. Ma az irányítás nem a mi kezünkben van. Mint minden Vihar nap, ez is érzelmileg felkavaró nap lesz, melyet tovább fokozhat a MAG napok ereje. Használjuk ki, a Majom által felajánlott humor erejét, a gyógyító nevetést, hogy felülemelkedve az érzelmi drámákon, elénk tárulhasson a Vihar tanítása. Ha már túlfeszítenek az energiák, adjunk hozzá egy csipetnyi iróniát, vagy túlozzuk el annyira, hogy már csak nevethessünk az egészen. Mint minden felforgató eseménykor, most is a belső középpontunkból nyerhetünk erőt. Ide visszavonulva vészelhetjük át a Vihar tombolását, hogy utána valami új születhessen.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy katalizáljak
Megvalósítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.