Kin 122* Fehér Felhangos Szél* 01.05* MAG nap

15a85eb439e8af5f6d82bd19efd3ad03A Fehér Szél Mag napjával tovább lépdelünk és egyre mélyebbre hatolunk önmagunk esszenciája felé.  A Tükör hullámban megjelenő Szél az illúziók, a hamis téveszmék helyes kikommunikálására, korrigálására hívja fel figyelmünket.

Nem elég észlelni, ha tévúton járunk, de korrigálni is kell, ráadásul mivel a Tükör hullámvarázsban járunk, ezt most vissza is jelezhetjük környezetünknek. A visszajelzéssel azonban vigyázzunk, nehogy ítélkezés váljon belőle! Ez mindig egy nagyon kényes téma; csakis objektíven, és tiszta, jó szándékkal tegyük meg. A Szél mai vezetője a Fehér Kutya, mely a feltételnélküli és Tiszta szeretetet képviseli, így ez ma hathatós segítség lehet. Legtöbbször nem is az a bántó amit, hanem sokkal inkább az, ahogy azt kommunikáljuk. Válogassuk meg hát szavainkat, mert bizony nem mindegy, hogy véleményt vagy visszajelzést kapunk/adunk. Találjuk meg a belső középpontunkat, kapcsolódjunk össze a Lelkünkkel és onnan kommunikáljunk. Mindemellett azonban ne felejtsük el észlelni, a felénk érkező visszajelzéseket se, mert ezek vezetnek el célunkhoz!

Ha tehetjük, ma csendesedjünk el. Úgy kívül, mint belül. Meditáljunk, elmélkedjünk. Hagyjuk máskorra a felesleges fecsegéseket, figyeljünk testünkre, szellemünkre és egyszerűen csak legyünk Jelen! Sehol máshol nem hallhatjuk meg bensőnk igaz szavait, csakis az elme csendjében. Tudatosítsuk, hogy ezen erőteljes energiákkal teli időszakban, különösen érvényes a szavak teremtő mivolta!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy kommunikáljak
Irányítva a lélegzetet
Lepecsételem a bőség bevitelét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

 Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.