Kin 121* Vörös Önálló Sárkány* 01.04* MAG nap

52d78e4bfa74d51d63caab8778e718bbA Vörös Sárkány jegyével elérkeztünk a Tzolkin közepéhez. Ma kezdetét veszi a 20 napig tartó MAG napok sora, mely időszak alatt a Föld teljesen egységben áll a Galaktikus Központtal, egyenes utat biztosítva a Fény és Szeretet energiáinak. Különösen intenzív időszak következik most, előfordulhat feszítő érzés a fejben, vagy emelkedett pulzusszám. Érdemes ezen időszak alatt picit többet foglalkoznunk mind Testünkkel, mind Szellemünkkel. Alakítsuk úgy napjainkat, hogy jusson időnk minden nap egy kis meditációra, vagy reggeli chickung gyakorlatokra. A lényeg, hogy nyíljunk meg ezeknek a hatalmas energiáknak, mely nagyot lendíthet fejlődésünkben.

A mai nap arra kér, vizsgáljuk meg a bizalom jelentését és létét életünkben. Tudunk bízni abban, hogy minden azért történik, hogy nekünk segítsen az utunk bejárásában? Valóban azt kommunikáljuk, mutatjuk kifelé, amire igazán vágyunk? A Sárkány az Ősanyát szimbolizálja, az óvó és táplálót, a gondoskodót. Energiái a Tükör hullámvarázsban megmutatják, hogy életünk mely pontján szakadt meg a Bizalom érzése, vagy éppen hogy milyen hamis illúziók miatt érezzük magunkat elszakadva Szellemi valónktól, mely a bizonytalanságunkat okozza. Tudatosan ismerjük fel Önnön igényeinket, mire van szükségünk és ezt kommunikáljuk környezetünk felé is. Bízzunk a nagyobb Egység rendezőelvében, és tudjuk, hogy minden értünk történik. Nem eshet bántódásunk, ha betartjuk a mindenség törvényeit.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy tápláljak
Megszabva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A forma önálló tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.