Kin 123* Kék Ritmikus Éjszaka* 01.06* MAG nap

Mirror ReflectionAhogy a Tükör hullámvarázs a MAG napok hatására egyre erősödik, egyre inkább tisztul a látásunk is. Észrevesszük, még ha csupán halványan is azt, hogy megváltozik a hozzáállásunk a környezetünkhöz, de még önmagunkhoz is. A Ritmikus tónus most egyensúlyt teremt bennünk azáltal, hogy segít kijelölni számunkra a pontos utat, amit a hátra levő napokban be kell járjunk.

Az Éjszaka energiáival ma mélyebbre kell ássuk önmagunkban, hogy elénk tárulhasson az amit eddig rejtegettünk, valamint mindaz ami esetleg nem is hozzánk tartozik, csupán a kollektív tudattalan belénk táplált félelme. Nagyon fontos, hogy bármit is találunk, semmiképpen se ítélkezzünk felette, vagy bíráljuk önmagunkat! Használjuk a varázstükrünk energiáit ma arra, hogy megláthassuk a mélyben rejlő tanítás bőségét! Alváskor a Tudattalanunkból felszálló információk álom formájában is megjelenhet, ezért tudatosan figyeljünk, ha esetleg ébredés után még emlékszünk álmainkra. Jegyezzük fel egy papírra, mert később akár megláthatjuk benne az üzenetet.

Az Éjszaka tehát arra kér, hogy bátran forduljunk ma befelé és nézzünk szembe belső árnyainkkal, hiszen ők is hozzánk tartoznak. Ismerjük el és öleljük őket szeretettel magunkhoz; így a Fénybe emelve őket megláthatjuk, hogy csakis azért vannak jelen az életünkben, hogy általuk fejlődjünk és tanuljunk. Csakis így találhatunk rá belső valóságunkra.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy álmodjak,
Kiegyenlítve az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.