Kin 98* Fehér Rezonáns Tükör* 12.12

szelA Rezonáns Tükörrel elérkeztünk a Hullámvarázs középpontjához. Elérkezett az idő, hogy megálljunk egy percre és önvizsgálatot tartsunk, hogy felismerjük a hátráltató tényezőket, melyek még az illúziók fogságában tartanak bennünket.

A mai napon az ítélőképességünk kerül górcső alá, arra figyelmeztetve, hogy maradjunk belső középpontunkban, hogy innen racionálisan láthassuk a tiszta képet. Ahogy ugyanis kibillenünk a lelki középpontunkból, máris egészen más kép tárul elénk. AZ Ember hullámvarázsban megjelenő Tükör napja rámutat arra a területére életünknek, melyen még mindig a hiány-minták irányítanak bennünket. Vizsgáljuk meg, mely részünket, aspektusunkat helyezi ez előtérbe? Lehet, hogy még nem engedtünk el valamit vagy valakit? Esetleg olyan célokért küzdünk, amelyeket valójában nem is szeretnénk elérni? Ma lehullhat az illúzió fátyla; amit eddig valósnak hittünk, lehet, ma kiderül, mégsem oly valóságos.  Figyeljük meg ezeket az érzéseket ítélkezés és önostorozás nélkül. Forduljunk magunk felé szeretettel és elfogadással. Ne a veszte(s)séget lássuk meg az összetörött tükörben, hanem a Lehetőséget, melyet az Ember hullámvarázsban most el is érhetünk!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy visszatükrözzek,
Ösztönözve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.