Kin 99* Kék Galaktikus Vihar* 12.13

tumblr_nb8z2lxfxh1s5rpbno1_500A mai nappal kezdetét veszi a 6. Maja Holdhónap, melyet a mai nap (a Galaktikus Vihar) minőségei fognak áthatni Érdemes a mai napra tudatosan is odafigyelnünk, mert ebben a hónapban igen fontos döntéseket kell meghoznunk, melyhez azonban szükségünk lesz a „tiszta lapra”.

A Vihar az elmúlt hullámvarázsban már megkezdte áldásos tisztogatását, elősegítve számunkra az átalakulást az újjászületést. A mai napon visszatérhetnek hozzánk az elmúlt időszak kérdéskörei, mintegy számon kérve, hogy felhasználtuk, beépítettük-e életünkbe tanítását. Merüljünk el önmagunkban és vállaljuk a felelősséget mind sikereinkért, mind a kudarcainkért, hisz mindkettőt mi magunk hoztuk létre. Mindazon illúziót, mely a tegnapi napon a felszínre került, ma végre elengedhetjük. Használjuk a Vihar energiáit önmagunk letisztítására, hogy csak az maradhasson bennünk és körülöttünk, amely valóban szükséges új minőségű életünk alapozásához. Az Ember hullámvarázsban a Vihar szerepe az, hogy átformáljon, és helyet teremtsen mindannak az új minőségnek, mely végre beléphet életünkben. Szabadítsuk fel önmagunkat és engedjük, hogy az Ember energiái behozzák mindazt, amire oly régóta vágyunk.

A mai napon keressük meg belső erőközpontunkat, hogy meditációban újra összeforrhassunk Szellemi vezettetésünkkel, mely erőt és bátorságot nyújt az elkövetkező napokhoz. Maradjunk nyitottak a beérkező minőségekre, ugyanakkor engedjük aminek mennie kell.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy katalizáljak
Formálva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.