Kin 97* Vörös Ritmikus Föld* 12.11

3bcfaab7f4bfe3387932c011bc3d5ef9A mai napon a Föld jegye ad nekünk Útmutatást. A Szinkronicitás csodáján keresztül, arra tanít, hogy tartózkodjunk a Jelenben, és vegyük észre azon apró „véletlennek” tűnő eseményeket, melyeknek ma tanúi lehetünk.

Összpontosítsunk a meglévő erőforrásaikra, a céljainkra, és engedjük el az irányítást, hogy az út kibontakozhasson előttünk. Ma olyan megmagyarázhatatlan, vagy véletlennek tűnő események találkozások történhetnek meg, melyekre, ha odafigyelünk, megmutatják a következő lépésünket. Nem kell, a miérteken morfondírozzunk, csak higgyünk abban, hogy magasabb terv sokkal több annál, mint amit mi láthatunk. Carl Gustav Jung szerint minden az életünkben, ok-okozati összefüggésekből áll. A szinkronicitás törvénye pedig segíti az embert a tudatosság kiteljesedése felé. Nem kell mást tegyünk, mint a Jelenben tartózkodni és minden tőlünk telhetőt megtenni a célunk érdekében, hogy a Mindenség és Szellemünk hozzá tehesse azt a pluszt, ami a megvalósuláshoz szükséges. Legyünk könnyedek, és fókuszáljunk az itt és most szépségére.

Ma megkezdhetjük a felkészülést a 6. Maja holdhónapra, ürítsük ma ki elménket, meditáljunk, gyújtsunk egy füstölőt és engedjük a dolgoknak szabad folyást. Engedjük ki a napi zsivajt a fejünkből, mindazt a nyomást és feszültséget, ami bennünk keletkezett, találjunk rá belső középpontunkra, hogy onnan meríthessünk erőt a további úthoz.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy fejlődjek
Kiegyenlítve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
“Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
“Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.