Kin 94* Fehér Elektromos Varázsló* 12.08

ae02e1e9175850521103961ffd60843dMa a Varázsló minőségei lépnek be életünkbe, arra kérve bennünket, hogy hangoljuk össze elménk, és szívünk zenéjét, hogy behatolhasson az Ember hozta bőség életünkbe és szívünkbe. Az Elektromos tónus mindig kreativitást igényel, hogy a két végpont megismerése után szintet ugorhassunk.

Az Ember hullámban megjelenő Varázsló napja egyfajta csatornát képez, melyen keresztül beáramlik a tudatosság, a Mindenség ajándékai. Ahhoz azonban, hogy meghalljuk, megértsük mindezt, el kell csendesedjünk és meditációban felébreszteni belső Mágusunkat. Forduljunk befelé vezettetésért és ne mástól várjuk a megoldást! Ezen üzenetek ugyanis egyénre szabottak, így csakis mi fordíthatjuk le őket. A Varázsló nap vezető jegye ma a Fehér Tükör, mely segítségével a mai nap rávilágít azon helyzetekre ahol még mindig az ego, a személyiség szintű „kis-én” irányít; motivációja az irányítási vágy és a hatalom „édes íze”. A Varázsló segítségével azonban az egyéni akaratunkat átformálva a Mindenség szolgálatába ajánlhatjuk.

Mint arról már szó volt, ebben az időszakban, sőt ebben a hónapban (Majom hónapja) ne próbáljuk meg irányítani az eseményeket, ne akarjunk mindent leszabályozni, mert ha az egyéni személyes hatalom vagy irányítási vágy vezérel, hamar letörhetik a szarvunkat. Kapcsolódjunk össze felsőbb Önvalónkkal egy meditációban és engedjük, hogy a Hullám(varázs) magával ringasson bennünket. Tudatosítsuk, hogy ami a nagyobb mintát szolgálja, az bennünket is erősít, előre visz.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy varázsoljak
Megkötve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.