Kin 95* Kék Önálló Sas* 12.09

535009_350260241763883_440429524_nA hullámvarázs negyedik napján ma stabilizálódnak céljaink, kezd körvonalazódni a vágyott kép. Ehhez nyújt ma hathatós támogatást a Kék Sas minősége is, mely megtanít bennünket elvonatkoztatni a nehézségektől és segít elköteleződnünk célkitűzéseink mellett.

A mai napot szánjuk arra, hogy vizualizáljuk célunkat, lássuk megvalósulni és érezzük át a siker ízét. Azáltal, hogy pozitív megerősítéseket alkalmazunk előre „beprogramozzuk” elménket így feltöltődhetünk reménnyel mely további kitartást ad az előttünk álló úthoz. Merjünk nagyot álmodni, higgyünk belső erőnkben és abban, hogy a Sárga Ember segítségével végül elérhetjük a bőség állapotát. De kezdjük az alapoknál: Szolgálat. Ügyeljünk az egyensúlyra, hogy ne csak adjunk, hanem olykor tudjunk elfogadni is. Az Ember hullámvarázsban a legnagyobb tanítás, hogy megtanuljuk saját magunkat tölteni. A mai energiákat támogathatjuk azzal, ha szeretettel és gondoskodással fordulunk magunk felé. Figyeljünk oda ma azon szituációkra, melyek erőteljes érzelmeket váltanak ki belőlünk, de semmiképpen ne vonódjunk bele az érzelmi játszmákba! Tudatosan távolodjunk el (érzelmileg, de akár fizikailag is egy lépést) a konfliktusokból, hogy feltűnhessenek a megoldások, melyek irányt mutatnak nekünk a következő napokra. Maradjunk reményteljesek és higgyünk Önmagunkban!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok, hogy teremtsek
Megszabva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.