Kin 93* Vörös Lunáris Égenjáró* 12.07* Galaktikus Aktiváló Portálnap

fad46239673639f0093166328ebbd3c9890a09a4_originalA Sárga Ember hullámvarázsban  megjelenő Égenjáró, ma arra ösztönöz bennünket, hogy felfedezzük mi az, ami hiányként jelenik meg életünkben. Tegyük fel az egyszerű kérdést: Mire van szükségem ahhoz, hogy a tegnap megfogalmazott célomat elérhessem?

A Lunáris Égenjáró, ma a GAP napok lelkességével veti magát bele a felfedezésekbe, elénk tárva a hullám lehetséges nehézségeit, buktatóit, megmutatva azon határainkat, melyeket már ideje átlépnünk, célunk elérése érdekében. Lássuk át, mennyire valósak ezek a régi hiedelmekre alapuló korlátok, forduljunk feléjük szeretettel. Törekedjünk az egyensúlyra aspektusaink között, hogy azok harmóniába kerüljenek, így sokkal stabilabbá válunk magunk is.  Bármennyire is úgy érezzük, hogy legszívesebben visszabújnánk a csigaházunkba, ne tegyük! Itt és most nem ennek van itt az ideje! Adjunk magunknak teret és időt az elvonulásra, de ezt aktívan és hatékonyan tegyük, hogy innen erőt merítve indulhassunk az új kalandok felé. A Változással szembe kell nézzünk, mert az, megállíthatatlanul jön! Engedjük el az elmúlt napok érzelmi drámáit és fájdalmait, hogy ez ne kössön meg bennünket. Tovább kell lépjünk, de ezt csakis úgy tehetjük, ha a jelen pillanatban élünk!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok, hogy felderítsek
Stabilizálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.