Kin 90* Fehér Kristályos Kutya* 12.04

c9d8475cc5862506e720701dccbe8e4fEljött a nap, ma végre megérthetjük az elmúlt napok „veszteségei” mögött megbúvó tanulságokat. A Kristályos Kutya segítségével ma elkezdődhet a gyógyulási fázis, elkezdhetjük feldolgozni az elmúlt napok történéseit, miközben máris érződik a következő hullámvarázs gazdagsága.

A Kutya minősége mindig magában hordozza az Önmagunk felé fordulás igényét. Lássuk meg, ma, hogy mindaz, ami a mában körülvesz bennünket, magában rejti kiteljesedésünk lehetőségét. A Vihar mindent letisztított, most hogy a szélcsend lett, figyeljünk belső hangunkra. Mit súg? Merre induljunk? Mi az, amire igazán vágyunk? Engedjük el a hiány érzését, gondoljunk mindarra, ami távozott életünkből szeretettel és hálával, így mindezt a Fénybe emelhetjük. Ahhoz, hogy a Vihar által elhozott Újjászületés megtörténhessen, szükségünk van minden részünk és tapasztalatunk elfogadására és integrálására. A mai nap segít, hogy közelebb kerülhessünk Önmagunkhoz és újonnan felfedezett minőségeinkhez. A Vihar hullámban megjelenő Kutya napja tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy üdvözöljük és szeretettel elfogadjuk megújult énünket. Érezzük át és örvendjünk annak, hogy mennyi tehertől megszabadultunk az elmúlt napokban.

Ha most jól dolgoztunk és sikerült elsajátítanunk azt, hogyan maradjunk belső, stabil középpontunkban, akkor a következő hónap, mely a Ritmikus Vihar hónapja lesz, már nem rázhat meg bennünket annyira, hisz mindaz amire készen álltunk távozott életünkből. Igen, ez az Év (2016 07.26-2017.07 24) sajnos rengeteg elengedést és átalakulást tartogat számunkra, de ezt nem szabad negatívként megélnünk! Fogjuk fel úgy mint egy nagytakarítást, vagy egy „felújítást” plasztikázást.. (Kinek mi tetszik) Igen fájdalmas és ijesztő időszakon mentünk / megyünk keresztül, de gondoljunk arra, hogy mennyi új minőségnek, lehetőségnek, személynek, élménynek teremtünk/teremtettünk most helyet! Ne veszítsük el a hitünket, tekintsünk bizakodva a jövőnk elé.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek, hogy szeressek
Egyetemessé téve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a Szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.