Kin 89* Vörös Spektrális Hold* 12.03

42fe406e81493deba9af0ccd4b4d2b42A Spektrális Hold napjával elkezdünk távolodni a Vihar témájától és megkezdjük felkészülésünket a Sárga Ember hullámvarázsra. A Hold segít megszabni határainkat, letisztítani a bennünk hömpölygő érzelmeket, melyet a Vihar gerjesztett.

Azáltal, hogy tudatosan foglalkozunk érzelmi kilengéseinkkel, teret engedünk annak, hogy új érzések, élmények léphessenek életünkbe. A Hold emlékeztet bennünket, hogy kik is vagyunk valójában és hogy milyen céllal jöttünk e Földre. Azáltal, hogy az elmúlt időszakban elengedtük a korlátozó gondolatokat, dolgokat életünkből felszabadult rengeteg energia, melynek új értelmet adhatunk. Engedjük, hogy a Hold az Univerzális víz erejével magával ragadja az összes még beragadt régi érzelmeket, hogy helyét valami új, valami jobb foglalhassa el. Engedjük el ezeket szeretettel és hálával, és köszöntsük nyitott szívvel mindazt az újat, amit az Univerzum hoz el számunkra. Életünkbe léphetnek ma azok az új emberek, események, érzelmek és gondolatok, melyeket az elengedés és új alapokra építkezés a felszínre hozott.

A Spektrális tónusú Hold és a Vihar hullámvarázsnak köszönhetően, ma különösen érzékennyé válhatunk. Előfordulhat, hogy túláradnak érzelmeink, akár negatív, akár pozitív irányba. Ne engedjünk ezen késztetéseknek, válogassuk meg szavainkat, mielőtt a konfliktus helyzetekben reagálunk!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok, hogy megtisztítsak
Szabaddá téve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
Az elengedés spektrális tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.