Kin 91* Kék Kozmikus Majom* 12.05

girl-keeping-the-sunshine-under-the-umbrella-19788-1366x768

A Kozmikus tónussal lezárul a Vihar hullámvarázs. Eljött az ideje, hogy megbékéljünk az elmúlt időszakkal, melyhez a Majom nyújt támogatást a humor és nevetés erejével.

Tekintsünk vissza az elmúlt 2 hét eseményeire és lássuk meg hová is érkeztünk meg általa. Ne töltsünk el felesleges időt a “miértekre”, és “hogyanokra”, nem érdemes. Lássuk meg azt a tanítást, melyet a Vihar adott nekünk és élvezzük az új letisztult énünket. Ma előfordulhatnak olyan váratlan szituációk, melyek teljesen más vágányra terelik a napunkat. Ilyenkor tudatosan fókuszáljunk a „megzavart” területre, mert előfordulhat, hogy a Majom ezzel kívánja elérni, hogy kimozduljunk megszokásainkból, a rutin cselekedetekből és gondolatokból, hogy új felismerésekre tehessünk szert. Ezáltal az átalakulás, amin keresztül mentünk, még tovább mélyülhet. Ma engedjük előtérbe gyermeki, játékos énünket, aki könnyedén éli meg a mindennapokat. E jegy tanítása abban áll, hogy emlékeztet bennünket arra, hogy a humor és könnyedség, az egyik legjobb módszer arra, hogy túllépjünk a nehézségeken, a problémákon, és a félelmeken. Ne vegyük túl komolyan az életet. Most hogy a vihar elvonult, végre teret és lehetőséget kapnak az új minőségek, melyek az elmúlt napokban a felszínre kerültek.

Foglalkozzunk ma Belső gyermeki énünkkel és engedjük meg magunknak a szenvedés és bánat nélküli életet, azt, hogy spontán és játékosan cselekedjünk, azt hogy ÉLVEZZÜK a pillanat adta örömöket! A szabadságunk kulcsa, a belső felszabadulás. Adjuk át a Majomnak ezeket az érzelmeket, hogy megmutathassa ezek új oldalát, hogy megvilágíthasson számunkra új nézőpontokat.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Kitartok a játék érdekében
Túlhaladva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés: 
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.