Kin 86* Fehér Galaktikus Világáthidaló* 11.30

55043d40807e50a93c1f0cd5b54ac894-d3fcxtdA mai napon beérik mindaz a tanítás melyet az előző hullámvarázs során elsajátítottunk. A Galaktikus tónussal ma mintegy záróvizsga újra elénk kerülnek azon szituációk, melyek az elmúlt hullámban nehézséget okoztak.

A mai napon újra visszatér közénk a Világáthidaló energiája, hogy magával vigye mindazt, amit az előző hullámvarázs alatt nem sikerült még elengednünk, lezárnunk. Újra megjelenhetnek azok az események, gondolatok, érzések vagy emberek az életünkben, akik, vagy amik elengedésével az elmúlt hullám során dolgoztunk. Figyeljünk ezekre a felbukkanásokra, és az általuk bennünk elinduló reakciókra. Ha ma valami érzelmileg megérint, bennünket, vagy szélsőséges reakciót vált ki belőlünk, azt érdemes ma újra felülvizsgálni és a Vihar-Világáthidaló tisztító erejére bízni. Ha ugyanis tovább  ragaszkodunk ezekhez a dolgokhoz, a vágyott jövőtől szakíthatjuk el magunkat. Forduljuk feléjük szeretettel és búcsúzzunk el tőlük. Adjunk hálát, amiért fontos szerepet töltöttek be életünkben; akár kellemes, akár fájó is az emlék, tudatosítsuk magunkban, hogy általuk váltunk azzá, akivé ma vagyunk. Engedjük el a ragaszkodást, a jövőtől és a lehetőségektől való félelmet. Merjük elhinni, hogy minden a számunkra lehető legjobban alakul, még akkor is, ha nem mi irányítjuk az eseményeket.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy kiegyenlítsek
Formálva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a hűség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés:
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.