Kin 87* Kék Szoláris Kéz* 12.01

6e2a86a540ef8338875b87659a99cacdA tegnapi nap érzelmi lezárásaira ma a Kék Kéz nyújt gyógyírt. Azáltal, hogy végre pontot teszünk halogatott ügyeink végére és szeretetben elengedjük őket, rengeteg energiát felszabadíthatunk, melyeket céljaink megvalósítására fordíthatunk.

A Szoláris tónussal immár ráfordulunk a célegyenesre, a Vihar már szinte mindent elmosott, kezd letisztulni a kép. A Kéz, ma az érzelmi gyógyulásunkat is képes elősegíteni. A mai nap tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy tudatosan lezárjunk olyan helyzeteket, melyeket eddig próbáltunk eltussolni. Ne feledjük, hogy a Vihar hullámvarázsban minden felesleges sallang leszakad rólunk, csak az nem mindegy, hogy átadjuk, vagy elviszik erővel… A Kéz arra kér, hogy ne ragaszkodjunk, dolgokhoz, helyzetekhez, mert minden véges. Van, amikor véget ér egy periódus, és le kell zárnunk, hogy egy új lehetőség, akár egy új minőségű Élet vehesse kezdetét. Ne berzenkedjünk az újtól, hiszen az a helyzet, amiben most vagyunk, és amit olyannyira nem tudunk/akarunk elengedni, eleinte szintén új, furcsa és félelmetes volt. „Ma van az a holnap, amitől tegnap még féltél” (Popper Péter) Így tehát ha maradt még bennünk üresség, szorongás, netán félelem, használjuk a Kéz kreatív és alkotó minőségeit, hogy kifejezzük mindezt. Nem szükséges semmiféle művészi előképzettség, elegendő, ha csupán elkezdjük kiszínezni mindazt, ami bennünk van, ezáltal tudat alatt is megdolgozzuk ezen témákat, csak nem mentális „túlagyalással”.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Pulzálok a tudás érdekében
Megvalósítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szándék szoláris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.