Kin 85* Vörös Rezonáns Kígyó* 11.29* Galaktikus Aktiváló Portálnap

a9f3eaa4b09a0e1273b874b2f1688e7dA Rezonáns Kígyó minőségeivel, ma összekapcsolódhatunk a misztikus erők forrásával, hogy újra feltölthessük azt az űrt melyek az elmúlt napokban keletkeztek. A Galaktikus Aktiváló Portálnap ma még jobban felerősíti a cselekvés szenvedélyét, a Kígyó, Élet-szeretetét.

A Kígyó ma segít felkészülnünk az előttünk álló cselekvő időszakra, feltölt bennünket az ehhez szükséges lelkesedéssel és életerővel. A nap vezető jegye a Vörös Föld, így a Galaktikus kapuk kinyitásával a mai minőség egészen a Föld középpontjáig hatol. Útja során feloldja elakadásainkat majd visszatérve a Vasmagkristályból, mint Kundahlini, a gyökér csakránkból indulva felfelé, a gerinc mentén, elkezdeni kitölti az összes repedést, hiányosságot, melyeket az elmúlt napok veszteségei okoztak. Igen energetikus napot élhetünk ma át, mely tele lesz szenvedéllyel és lelkesedéssel. Ám figyeljük meg, hogy életünk mely területén érezzük kissé „belassulva” magunkat, hol működünk már-már robotpilótaként és fókuszunkat ide irányítsuk, hogy oldhassuk gátjainkat.

A Kígyó a testiség a szexuális vágyak megtestesítője is, mely szintén ősi kreatív energia. Testünk tükrözi elménk, érzelmeink és szellemünk tudatát. Emlékszik mindenre, amit átélt, és magában hordja a múlt tudatosságát, beleértve a traumákat és a sebeket is. Ápoljuk, gondozzuk és szeressük hát testünket, mely körbe ölel minket! Ha helyesen használjuk, figyelünk a jelzéseire, reakcióra, fizikai tüneteire, elsajátíthatjuk a test bölcsességét. Így a nap végére teljes vitalitásunkkal felvértezve várhatjuk a Világáthidaló átváltoztató minőségeit.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy túléljek
Inspirálva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.