Kin 78* Fehér Kozmikus Tükör* 11.22

crystal-ballA Kozmikus Tükörrel zárul a Világáthidaló hullámvarázs, most megláthatjuk az általunk hitt Igazság másik oldalát. Szembesít bennünket az elmúlt időszak tanításaival és segít megbékélni velük, hogy a holnap induló Vihar hullámvarázs maradéktalanul elvihesse mindazt, amit ebben az időszakban lezártunk.

A mai nap arra kér bennünket, hogy tekintsünk a Világra és benne a közvetlen környezetünkre, mint egy tükörre és lássuk meg mindazt, ami bennünk rejtőzik. Ha a mai nap folyamán valaki, vagy valami kibillent bennünket egyensúlyunkból, akkor tudatosan figyeljük meg magunkat. Figyeljük meg az indulatok, érzelmek mögött rejlő alapigazságokat. Lássuk meg például, hogy miért irritál, vagy miért oly kedves számunkra az a valaki; vagy esetleg miért vált ki olyan érzelmeket belőlünk egy-egy szituáció, amilyent. Mindezen érzelmek belőlünk fakadnak; akár annak hiányától, de akár azért mert még magunk előtt is titkoljuk, hogy az a dolog/érzés/viselkedés bennünk is megtalálható. Gyűjtsük be ezen információkat, dolgokat, hiányosságokat és a le nem zárt ügyeket. Ma eljött az idő, hogy ezeket szépen csomagba foglalva letegyük a holnap induló Vihar hullámvarázs küszöbére, hogy megszabaduljunk tőlük.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Kitartok, hogy visszatükrözzek
Túlhaladva a rendet
Lepecsételem a rend mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.