Kin 79* Kék Mágneses Vihar* 11.23

johnwilsoncarmichael-theirwinlighthousestormragingMindazt, amit az elmúlt 13 napban a Világáthidaló hullám során lezártunk, most a Vihar átalakító energiáira bízhatjuk. A következő napok az alázatra és a könnyedségre tanítanak majd bennünket.

A Vihar minőségét szimbolikusan leginkább a Főnix madárhoz lehetne hasonlítani. Benne foglaltatik a tisztító eső, a mindent elsöprő szélvihar és az utána következő újjászületés energiája is. Lehet, hogy most úgy érezzük a Világáthidaló csak „romokat” hagyott hátra, mégis emlékeztessük magunkat arra, hogy minden okkal történik. Sokszor azért kerülünk egy „gödör aljára”, mert ott találhatjuk csak meg azon eszközöket, képességeket, melyekre hosszútávon szükségünk lesz! Ebben a 13 napban tehát ne a vesztességekre fókuszáljunk, hanem – az érzelmeinket kissé háttérbe szorítva-  hideg fejjel nézzünk körül, mire is tanít bennünket az adott szituáció. Legjobban tesszük, ha elengedjük a ragaszkodást, a görcsös kapaszkodást mindabba, ami már elmúlt, és letesszük a rég megszokott cselekvési mintákat. Érdemes meghatározni azokat a jellemzőket, tulajdonságokat melyekre ezeket szeretnénk lecserélni, hogy egyfajta alapot adjunk magunknak, amire majd építkezhetünk. A következő napokban fontos a belső stabilitásunk megtartása, mely mint egy horgony, lekötöz bennünket, hogy a Vihar letéphesse rólunk a felesleget. Programozzuk át a fejünkben lévő negatív képet pozitívvá az NLP-s technika segítségével, vagy csupán koncentráljunk az életünkben meglévő pozitív eseményekre, dolgokra.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek az öngerjesztés érdekében
Vonzva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A cél mágneses erejével
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.