Kin 77* Vörös Kristályos Föld* 11.21* Galaktikus Aktiváló Portálnap

reggeli-fenyA Kristályos Föld napját a Galaktikus Aktiváló Portálnapok ereje támogatja, így a mai napon szembejövő „véletlenek” hozzák el a megvilágosodást. Ha időt és teret adunk ezen útmutatók kibontakozásához, ma értelmet nyerhet az egész hullámnyi vesszőfutásunk.

Most hogy végre elcsitulnak lelkünk hullámai, végre fény vetül a miérteket is. A mai nap arra kér, hogy ítélkezés-mentesen lehorgonyozva a Jelenben emésszük meg ezen felismeréseket, hogy könnyebben be tudjuk építeni őket mindennapjainkba. Kerüljük ma a gyors véleménynyilvánításokat és mindenekelőtt felejtsük el a bíráskodást! Ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket a mai eseményekből, ne bocsátkozzunk jóslásokba! Egész egyszerűen hagyjuk, hogy elüljenek az események visszhangjai, hogy elénk tárulhasson a tanulság. Ha jól összpontosítunk, a Föld megmutatja most nekünk, hogy hova fejlődtünk az elmúlt napok során: felismerhetjük, milyen gondolatok, érzelmek vagy szokások azok, amelyek eddigi tapasztalatainkat megteremtették és melyeket immáron (remélhetőleg) már el is engedtünk. Törekedjünk ma megélni a pillanatokat, és élvezni a Jelen adta lehetőségeket.

A Föld energiáit ma támogathatjuk azzal, ha tudatosan leföldelődünk. Összpontosítsunk magunkra, meditáljunk, esetleg sétáljunk egyet ebben a kora téli időben. Csodáljuk meg az őszi falevelek sokszínűségét, ahogy a Nap sugarai eljátszanak színeikkel. Kapcsolódjunk össze a Föld energiáival és koncentráljunk útmutatásaira.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szentelek, hogy fejlődjek,
Egyetemessé téve az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be rajtam.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
“Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.