Kin 71* Kék Ritmikus Majom* 11.15

inner-child-blogA Ritmikus Majommal ma kezdetét veszi az ötödik hónapunk, melyet a Majom energiái fognak áthatni, így előre elmondható, hogy ez a 28 nap, igencsak felkavarja majd az állóvizet életünkben.

A Kék Majom ma (és a hónap folyamán még többször is) a bennünk megbúvó ártatlan belső gyermekünket hívja játékba. Arra kér, hogy idézzük fel a gondtalan és spontán gyermeki éveket, amikor még könnyedek, játékosak voltunk, amikor még nem bonyolítottuk túl életünket különböző ítéletek, szabályok és ránk erőltetett elvek, minták miatt. A mai nap olyan váratlan eseményeket, meglepő fordulatokat hoz el, melyek alapjaiban rázzák meg, formálják át a hullámvarázs eddigi munkáját. Ne essünk ettől kétségbe, egyszerűen engedjük távozni mindazt, aminek ma mennie kell életünkből: félelmek, kétségek, ragaszkodás. Ahelyett, hogy a múlton, az elmúláson bánkódnánk, maradjunk nyitottak és lássuk meg a mélyebb tanításokat. Elérkezett az idő, hogy újra elkezdjünk élni. Szedjük hát össze megmaradt „vödreinket, kis szitánkat és irány a homokozó”, amíg fel nem ismerjük azon lehetőségeket, melyet a Majom hozott el számunkra! Nem kell kapkodjunk, 28 napunk lesz erre.

A mai nap tehát tele lesz meglepetésekkel. Legyünk nyitottak rá és forduljunk felé szeretettel. Használjuk a Majom legfőbb tanítását, hisz humorral és nevetéssel minden könnyebben átvészelhető! Ha tehetjük, ma kapcsolódjunk ki; találkozzunk barátainkkal, nevessünk sokat, szórakozzunk és engedjük ki az elmúlt napokban felgyülemlett „forró gőzzel”, az összes feszültséget és régi sérelmeket!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy játsszak
Kiegyenlítve a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.