Kin 70* Fehér Felhangos Kutya* 11.14

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA Felhangos Kutya napjával ma végre nekilendülhetünk a cselekvésnek. A Kutya ma az érzelmi oldalt támogatja, emlékeztetve arra, hogy Önnön érdekünk az, hogy a múltat és benne minden fájdalmat végre hátra hagyjunk, hogy előtérbe kerülhessen belső gyermeki énünk. Mindehhez ráadásul ma még Telihold is párosul, így ez is tovább felfokozza az érzelmeinek.

A Fehér kutya ma az Önmagunkhoz való hűség kérdéskörét feszegeti, hogy vajon mennyire vagyunk hajlamosak a megfelelési vágyért, a szeretetért, vagy odatartozás illúziójáért feladni mindazt, akik valójában vagyunk! A Világáthidalóban megjelenő Kutya minőségei ma a fókuszba helyezik mindazon belénk nevelt régi gondolati mintákat, melyek tudat alatt, de visszatartanak bennünket a kiteljesedéstől. Annyira hozzászoktunk már, annyira elmerültünk ezekben az illúziókban, hogy észre sem vesszük a kézenfekvő megoldás: Nem túlagyalni, elengedni! Ez lehetne a mai nap mottója. Merítsünk ma erőt ebből a két jegyből és nézünk szembe kételyeinkkel, bizonytalanságainkkal. Azért mert sokszor hallottuk, vagy mert netán sokszor ostoroztuk magunkat azokkal a szavakkal, még nem jelenti azt, hogy igazak is! Engedjük el Önkritikus énünket és forduljunk ma magunk felé szeretettel. Adjuk meg magunknak mindazt, amit környezetünktől szeretnénk visszakapni. A mai napon helyezzük magunkat az első sorba, tegyük azt, amit a szívünk diktál! Vegyünk magunknak valami apróságot, együnk egy finom süteményt, menjünk el egy kiállításra, vagy csak zárkózzunk el a világ zajától egy picit, hogy feltöltődhessünk.
Mire vágysz? Tedd meg Magadért, MOST!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek a szeretet érdekében
Irányítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.