Kin 72* Sárga Rezonáns Ember* 11.16* Galaktikus Aktiváló Portálnap

4544928A mai nappal elérkeztünk a Világáthidaló hullámvarázs feléhez. Ha eddig minden tőlünk telhetőt megtettünk az elengedés és célunk elérése érdekében, akkor ma, belép az Univerzum, támogató energiája is, hogy megsokszorozza erőfeszítéseinket! Ma egy újabb Galaktikus kapu nyílik meg, mely a Rezonáns tónusú Ember energiáival további támogatást nyújt mindehhez.

Az Ember minőségének szimbóluma a Bőségszaru, mely ma a lehetőségek tárházát sorakoztatja fel elénk, ugyanakkor a szabad akarat kérdéskörét is feszegeti. Csakis rajtunk múlik mit kezdünk ezen lehetőségekkel. Az Ember jegye arra tanít, hogy az „üresség” által lássuk meg azt a bőséget, mely körülvesz bennünket. Engedjünk el az irányítást és minden vágyat, akaratot, melyet kontrollálni szeretnénk. A mai napon fókuszunkat fordítsuk a bennünk rejlő értékekre és tegyük fel a kérdést, mihez szeretnénk mindezzel kezdeni? Mi az, ami örömmel és teljesség érzésével tölt el bennünket? Igyekezzünk mindezt ma be is építeni életünkbe. Ebben a hónapban, most különösen fontos, hogy tudatosítsuk: senki és semmi sem tölthet fel bennünket, csakis Önmagunk. Semmi nem adhatja meg a teljességé érzését, csakis az, ha a fejlődés útján járunk, Önmagunk érdekében. Váljunk nyitott kehellyé, engedjük el az elvárásokat, elégedetlenséget és kapcsolódjunk össze szellemi mivoltunkkal, így beléphetnek életünkbe az Univerzum támogató energiái.

Tudatosítsuk, hogy minden értünk van és bár lehet, hogy ezt most még nem látjuk, de a mi fejlődésünket szolgálja. Használjuk ki a mai napot a töltődésre, foglalkozzunk olyan dolgokkal, melyek örömet okoznak, ezzel is az életünkben megjelenő JÓ dolgokra fókuszálunk.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy befolyásoljak
Inspirálva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: 
“Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.