Kin 67* Kék Lunáris Kéz* 11.11

6e2a86a540ef8338875b87659a99cacdA tegnap induló Világáthidalóval kezdetét vette a negyedik, az Önálló Éjszaka hónap utolsó hullámvarázsa, mely az elengedésről, a megbocsátásról és az alázatról szól. Ez a 13 nap arra kér, hogy engedjük el az irányítás vágyát, ne akarjunk mindig mindent kontrollálni. Engedjük meg magunknak, hogy néha hibázzunk, hogy néha ne tudjunk, mert így egy egész más világ nyílhat meg előttünk! Azáltal, hogy hajlandóak vagyunk a Változás érdekében lemondani helyzetekről/gondolatokról/javakról, megnyitjuk a kaput a Mindenség számára, hogy ezt az űrt kitölthesse.

Ennek fejében, tisztelettel elnézését kérjük minden hűséges követőnknek, ugyanis a tegnapi napon a technika ördöge, csúf tréfát űzött velünk és rejtélyes módon lába kélt a tegnapi Napi energiának. Elengedtük.
(A tegnapi nap megerősítése: “Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”)

A mai nap rámutat azon területeinkre, ahol bekorlátozzunk önmagunkat. Kétségeket ébreszthet bennünk, arra ösztökélve, hogy meghátráljunk. Ne engedjünk ennek a késztetésnek! Tudatosítsuk inkább magunkban ellenállásunk okát, hogy dolgozni tudjunk vele. Használjuk ki a Világáthidaló és a Kéz nyújtotta lehetőségeket, hogy mindezt felismerve megbocsáthassunk önmagunknak, környezetünknek és hogy szisztematikusan felkészülhessünk a következő napokban mindezek elengedésére. Törekedjünk ma arra, hogy mindazt, amibe ma belekezdünk, az be is fejezzük. Állítsunk fel fontossági sorrendet és apránként álljunk neki a feladatnak. Az Élet túl rövid ahhoz, hogy halogassunk, vagy épp hátra tekintgessünk! Lássuk meg végre a reánk váró Csodát és tegyünk érte!
A mai nap egyfajta nyitottságot kér tőlünk. Energiáit kreatív alkotással, például rajzolással, színezéssel segíthetjük elő, vagy bármi olyan dologgal, amit két kezünkkel készíthetünk el.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok a tudás érdekében
Stabilizálva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
“Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.