Kin 65* Vörös Kozmikus Kígyó* 11.09

trebuie-sa-ne-transformam-viata-si-sa-gasim-echilibrulA Kozmikus tónussal ma zárul az Égenjáró hullámvarázs, mely a belső felfedezésekről, a nézőpontjaink kitágításáról szólt. Most hogy lecsendesedtek a hullám energiái és a bennünk zajló folyamatok, elkezdhetünk felkészülni a holnap induló Világáthidaló hullámvarázsra, melyben új célokra új lehetőségekre fókuszálhatunk.

A Kozmikus Kígyó ma nem csupán segíts megbékélni az elmúlt időszak nehézségeivel és pontot tenni a fejlődésünk egy újabb ciklusára, de feltölt bennünket életerővel és lendülettel, mely átrepít bennünket életünk egy következő állomására. Figyeljük meg magunkon hogy mely területeken érezzük még mindig picit elakadva, vagy akár hol működünk immáron automatikusan, mint egy robot. Merjünk kilépni ebből a monoton berögzült létből és engedjük, hogy a Kígyó energiái újra feltölthessenek bennünket lelkesedéssel, örömmel, mely mintegy rakéta kiránt bennünket a megszokottból. Vizsgáljuk meg, vajon mivel akadályozzuk az életenergia áramlását önmagunkban? Milyen érzelmek, gondolati minták, cselekedetek azok, amelyek falakként zárják el tőlünk az erőt, amelyet akár minden mozdulatunkban megtapasztalhatnánk? Kérdezzünk, és figyeljünk befelé a válaszra. A következő hullám során akár ennek elengedésével, átírásával is foglalkozhatunk majd.

A Kígyó energiáit támogathatjuk azzal, ha ma tudatosan megünnepeljük az ÉLETET és a benne rejlő szépséget! Ha az idő engedi, menjünk ki a szabadba, töltekezzünk fel az őszi napsugár energiáival. Élvezzük, érezzük át, ahogy felébred életerőnk, életkedvünk! Ma kényeztessük magunkat finom étellel, masszázzsal, vagy egy jó forró fürdővel!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Kitartok a túlélésért
Túlhaladva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát,
A jelenlét kozmikus tónusává
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.