Kin 68* Sárga Elektromos Csillag* 11.12

8a74df1cb4aafa2b8b375107c6a22fefAz Elektromos Csillag jegyével, ma elérkezik a szépség és a harmónia ideje. Azáltal, hogy elsimulnak érzelmeink, és harmóniába kerülünk újraformálódó önmagunkkal, megnyílnak előttünk az utak, a lehetőségek és rájövünk, hogy nem kell választanunk. Rálelünk az arany középútra.

A Csillag jegye arra kér, hogy bízzunk önmagunkban, tegyük fel a kérdést magunknak; kivé szeretnék válni, mit szeretnénk a világban látni. Kövessük szívünk útját, miközben maradjunk nyitottak a kívülről érkező tanításokra és ezeket építsük be életünkbe. Törekedjünk tudatosan a harmóniára a kapcsolatainkban, életünkben és önmagunkban is. Mindenki egyéni múltja, fejlődése és tapasztalatai alapján határozza meg önmaga számára ideális életét, és ezt tiszteletben kell tartanunk. Nem ítélkezhetünk felettük és nem is kényszeríthetjük rájuk saját nézeteinket. Lássuk meg a világunkról alkotott „idealizált” képet, melyet mi teremtettünk és engedjük, hogy a Világáthidaló segítségével ez távozzon életünkből. A látszólagos diszharmónia mögött vegyük észre a RENDet. Tartsuk fókuszunkban, hogy Tökéletes soha semmi nem lesz. Mindig, mindent lehet fejleszteni, változtatni. A Mi feladatunk, hogy meglássuk a Tökéletlenségben, a diszharmóniában is a lehetőséget!

A mai napot szenteljük a szépségnek. Alkossunk, rendezzük át környezetünket, lakásunkat, vegyünk egy szép virágot és merüljünk el egyszerű szépségében. Bármibe is kezdünk ma adjuk hozzá egyéni kreativitásunkat.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok a gyógyítás érdekében
Megkötve a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
“Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.