Kin 58* Fehér Ritmikus Tükör* 11.02* Galaktikus Aktiváló Portálnap

tumblr_nsjgik0hxo1qcxmsho1_500A Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével ma betörhet a Fény az életünkbe, rávilágítva azon megmaradt illúziókra melyek szerint életünket éljük  A Tükör, mint mindig most is szembesít bennünket szűk-látókörű aspektusunkkal, felhívja a figyelmet hogy életünk mely területén érdemes alkalmaznunk az Égenjáró hullámvarázs tanítását. Váljunk nyitottá az újra és merjünk változtatni!

A Ritmikus tónus mindig a célirányos cselekvést szorgalmazza, arra kér, hogy mérlegeljünk és hozzunk felelősségteljes döntést célunk érdekében. Ehhez azonban felül kell vizsgáljuk jelenlegi helyzetünket, és célkitűzéseinket. Használjuk ítélőképességünket és mérjük fel, hogy döntéseink mennyire állják meg helyüket, mennyire van valóságalapjuk célkitűzéseinknek, illetve, hogy életünk mely területein ringatjuk még mindig magunkat illúziókba. Nagyon fontos azonban, hogy a Tükörbe nézve legyünk őszinték magunkhoz, ám tartsuk meg maguknak a jogot a hibázásra. Ne okoljuk, vádoljuk magunkat, ha épp rajtakapjuk magunkat hogy hamis illúziókba menekültünk. Engedjük meg magunknak ezt az átmeneti gyengeséget. Tudatosítsuk a problémát, de most már álljunk fel, poroljuk le magunkat és (ahogyan a Nap hullámvarázsban is tanultuk) büszkén, egyenes háttal álljunk vissza a helyes útra! Ilyen egyszerű ez. Csak döntés kérdése!
Ezen illúziók felbukkanására környezetünkből számíthatunk. Könnyedén észrevehetjük, ha önnön érzelmeinkre, reakcióinkra összpontosítunk. Ugyanis ha ma valamilyen szélsőséges érzelmi reakciót vált ki belőlünk az általában mindig egyfajta üzenetet hordoz. A dekódolás azonban ránk vár és önismeretet feltételez.

Az Égenjáró hullámvarázsban megjelenő Tükör tehát most önnön belső világunk feltérképezésére hív bennünket. Időről időre nem árt megállni és egy kis Önvizsgálatot tartani. „Reality check” ahogy az angolok tartják, ékes magyar fordításban ez „Valós-ság ellenőrzés”-t jelent, amikor is az egyénnek meg kell vizsgálnia külső és belső világát, hogy vajon hű maradt-e elveihez, céljaihoz. Ma szánjunkerre egy kis időt.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy visszatükrözzek,
Kiegyenlítve a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció: 
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.