Kin 59* Kék Rezonáns Vihar* 11.03

tumblr_mml7l5cyj81s1fji4o1_500A mai Rezonáns tónusú Vihar segít feldolgozni és elengedni a tegnapi visszatükröződéseinket.
A Rezonáns tónus ma segít összekapcsolódnunk a Forrással, hogy megleljük belső erőnket, amíg a Vihar magával ragadja mindazt a felesleges érzelmet, gondolatot, szituációt, mely a tegnapi nap során felmerült, de nincsen már hasznunkra.

A Vihar tisztító záporaival, ma elmos minden gátat, minden akadályt, mely köztünk és célunk között áll. Vizsgáljuk hát meg, melyek azok a dolgok, érzelmek, melyek már megérettek az elengedésre és engedjük, hogy a hömpölygő víz magával ragadhassa. Ezáltal elhozza számunkra a szabadság eksztázisát, azt a felszabadító érzést, mely a Lelkünkről való leszakadt terhek miatt érzünk. Bár a Rezonáns tónussal elindul az Égenjáró hullámvarázs cselekvési szakasza, a Vihar ma mégis egy kissé Önmagunkra irányítja a figyelmet. Arra kér, hogy találjunk rá belső középpontunkra, stabilizáljuk magunkat gondolatilag, érzelmileg és csak ezek után kezdjünk cselekvésbe.

Az Égenjáró és a Vihar jegyek segítségével, ma bátran nézhetünk szembe a változással és végre azzá válhatunk, akivé valójában szeretnénk. Jelöljük ki céljainkat, ezzel fókuszálva az energia irányát, majd megtartván a belső stabilitásunkat, adjuk át magunkat a történéseknek és hagyjuk, hogy a Vihar lecsupaszítson bennünket. Ne feledjük, a vihar egyszer eláll, és utána nem marad más, csak a letisztultság, melyből ismét Újjászülethetünk!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy katalizáljak,
Ösztönözve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.