Kin 57* Vörös Felhangos Föld* 11.01

a3213cedd3be727cf6a15998d0cc7b1e.jpgA mai napon mind a Felhangos tónus, mind a Vörös Föld minősége az összpontosításra hívja fel figyelmünket, arra, hogy leljünk rá belső erőközpontunkra és onnan vegyünk lendületet, a következő napok cselekvéséhez.

A tegnapi nap folyamán elkészítettük a sikerünk lenyomatát, megszabtuk a szükséges lépéseket, ma pedig össze kell gyűjtenünk célunk eléréséhez szükséges képességeinket, erősségeinket. Olyan ez, mint amikor egy hosszú útra készülünk: tudjuk hová fogunk eljutni, ismerjük úti célunk kihívásait, ennek megfelelően elkészítettük az útvonal tervünket. Most pedig következik a csomagolás. Koncentráljunk és figyelmünket fordítsuk befelé. Vegyük számba mindazon képességeket, erősségeket, melyekre a következő napokban szükségünk lehet. Engedjük el a múlt félelmeit, hiszen tudjuk, hogy a bennünk elindult változás immáron megkövetel egy másfajta hozzáállást. A Vörös Föld éppen ezért ma elénk tár olyan véletlenszerű találkozásokat, eseményeket, melyek utat mutatnak ebben az ismeretlen helyzetben. Nagyon fontos, hogy összpontosítsunk a Jelen eseményekre és ne hozzunk elhamarkodott döntéseket. A múlt sémái már nem működnek, a jövőét még nem sejthetjük. Engedjük meg a mai napnak, hogy szépen lassan kibontakozhasson előttünk tanítása.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha a napot egy rövid meditációval kezdjük. Lépjünk kapcsolatba a Föld és az Ég energiával és (akár vizualizáció segítségével) lássuk, érezzük, ahogyan keresztüláramlik rajtunk, tisztító fénye. Legyünk nyitottak és forduljunk kicsit befelé, hallgassuk meg, mit súgnak érzékszerveink, merre felé induljunk el. Ha nyitottak és türelmesek vagyunk, akkor a felfedezés és az elmélyülés, kaput nyithat az új tapasztalásokra.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy fejlődjek,
Irányítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem az életerő ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.